Πώς χρησιμοποιώ ένα υγρό primer με λάμψεις ;

 

Το υγρό highlighter primer είναι ένα προϊόν μακιγιάζ που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός highlighter και ενός primer. Χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζει το δέρμα για την εφαρμογή του μακιγιάζ. Το υγρό highlighter primer συνήθως έχει μια ελαφριά και απαλή υφή που εφαρμόζεται εύκολα στο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο για να δώσει λάμψη, ή μπορεί να εφαρμοστεί σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως τα ζυγωματικά οστά ή το άνω χείλος, για να δημιουργήσει ένα φωτεινότερο και πιο αναδεικνυόμενο μακιγιάζ.

 

Πριν από την εφαρμογή του υγρού primer highlighter, είναι σημαντικό να προετοιμάσετε το πρόσωπό σας καλά. Καθαρίστε το πρόσωπο σας και εφαρμόστε την καθημερινή σας ενυδατική κρέμα. Αφήστε να απορροφηθεί για λίγα λεπτά πριν προχωρήσετε στην εφαρμογή του προϊόντος. Ανακινήστε καλά το μπουκαλάκι του υγρού primer highlighter πριν το χρησιμοποιήσετε. Στη συνέχεια, απλώστε μια μικρή ποσότητα στο πίσω μέρος του χεριού σας ή σε ένα πινέλο. Ένα μικρό ποσό είναι αρκετό για όλο το πρόσωπο. Κάντε απαλό tapping με τα δάχτυλά σας για να αναμείξετε το προϊόν και να το ενσωματώσετε καλά στο δέρμα. Αυτό θα δώσει μια φυσική αίσθηση στη λάμψη, αντί να είναι απλώς επάνω στο δέρμα!

Άλλοι τρόποι εφαρμογής ενός υγρού primer highlighter είναι : 

1. Να το χρησιμοποιήσετε μόνο του στο δέρμα για φρέσκια, νεανική λάμψη.
2. Να το ανακατέψετε με το foundation για να μετατρέψετε το foundation σας από ματ σε πιο glowy φινίρισμα.
3. Να το ανακατέψετε λίγο με το υγρό ρουζ σας για ένα shimmering ρουζ.
4. Να το εφαρμόσετε πιο έντονα στα ζυγωματικά για φυσική όψη.
5. Να το εφαρμόστε στα κόκαλα του ντεκολτέ, στους ώμους και στα πόδια για λαμπερή λάμψη σώματος.
6. Να το ανακατέψετε με τη συνηθισμένη σας κρέμα ημέρας ή SPF για μια ελαφριά φυσική λάμψη όλη μέρα.

Τέλος, μην ξεχνάτε να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας στο τέλος της ημέρας. Χρησιμοποιήστε ένα κατάλληλο προϊόν καθαρισμού για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ από το πρόσωπό σας. Αυτές είναι οι βασικές οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε ένα υγρό primer highlighter. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και πειραματιστείτε με διάφορες τεχνικές για να βρείτε το στυλ που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας !!